Om Skeda IF

Skeda IF är en förening för Dig som bor i Skeda/Skeda Udde med omnejd. Skeda IF skall främja idrott, motion, fritids- och olika nöjesaktiviteter för barn, ungdomar och vuxna. Dessutom samverkar vi med andra föreningar i bygden och bevakar dina intressen gentemot exempelvis Linköpings Kommun.

Kärnverksamheten utgörs av fotboll och innebandy för barn och ungdomar, samt skötsel och underhåll av Uddevallen med kringliggande grönytor, Uddeslingan, hockeyrinken samt skidspår.

Andra återkommande aktiviteter är styrkegympa och det årliga motionsloppet Uddevarvet. Det finns även en klubblokal där man kan spela pingis och biljard.

Årsmötet 2006 antog nya stadgar, dessa finns att läsa här (PDF, 72 kB).

Vad bör Skeda IF prioritera?

Skeda IF har som ambition att erbjuda alla boende i och omkring Skeda Udde olika typer av aktiviteter såsom fotboll & innebandy för våra barn, is på rinken och skidspår när vädret tillåter. Dessutom är vi med i lokala samarrangemang som t ex Valborgsmässofirandet samt Skedadagen med mera.

Som alla föreningar jobbar vi med begränsade resurser både när det gäller ekonomi och tid (tillgång till ideella krafter). Därför är det viktigt för styrelsen att prioritera rätt i de situationer där beslut måste fattas om en aktivitet ska genomföras eller inte.

För att styrelsen ska kunna göra ett bra jobb under kommande år behövs medlemmarnas synpunkter på vad som ska prioriteras. Ett axplock av de aktiviteter som vi skulle vilja genomföra under kommande år är:

·         Valborgsfirande i samarbete med Salem

·         Uddevarvet

·         Fotboll och Innebandy för barn

·         Skötsel av fotbollsplan och löparspår

·         Underhåll av rinken

·         Skidspår

·         Bygge av skateboardramp

·         Skeda Dagen

Har du fler idéer som Skeda IF skulle kunna jobba för att förverkliga?

Maila in synpunkter på info@skedaif.se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s